Get Adobe Flash player

Notícies

IMAGE

Obra Social ”la Caixa” dimarts, 05 febrer 2019
IMAGE

SUBVENCIÓ DIPUTACIÓ DE LLEIDA dimecres, 06 febrer 2019
IMAGE

VISITA PRESIDENT QUIM TORRA dijous, 11 octubre 2018
IMAGE

VOLS SER SOCI? dimecres, 23 maig 2018

Llar - Apartaments

Els apartaments de la Torxa ja són una realitat. El passat 19 d´octubre de 2017 es va posar en funcionament aquest nou equipament al Parc de l’Aigua. Disposa a dia d’avui amb deu habitacions individuals, dues dobles i una habitació de Respir.  Un somni que ja es comença a fer realitat!!!

L'Associació d'Ocupació i Esplai de Catalunya, La Torxa, ofereix des de l'any 1995 el servei Llar - Residència a persones amb discapacitat psíquica que formen part el Centre Especial de Treball i el Centre Ocupacional.

El servei Llar - Residència pretén oferir un espai on la persona amb discapacitat pugui disposar dels suports necessaris per a desenvolupar-se i participar de forma activa en l'entorn social en el qual es troba.

Amb l'objectiu d'impulsar i fomentar els serveis amb els quals poden garantir una atenció òptima envers la persona amb discapacitat, l'Associació d'Ocupació i Esplai de Catalunya pretén posar en marxa un nou projecte de Llar - Residència per a aquelles persones que cerquen una llar diferenciada del domicili familiar.          

Els Apartaments de La Torxa permeten als seus residents un espai privilegiat adaptat a les seves necessitats i capacitats. Actualment hi resideixen 10 persones, les quals tenen el suport directe de 3 tècnics que vetllen pel seu benestar. També s’ha ofert el Programa Respir a 2 usuaris del Centre Ocupacional, donant l’oportunitat a les seves respectives famílies, de poder disposar d’un servei residencial en un moment determinat.
Destaquem que segueixen les obres de construcció i adequació de la segona fase, la qual permetrà l’acolliment de 12 noves places, per a que s'iniciïn nous projectes de vida.

Veure video segona fase dels Apartaments!

 

 

Save

Save

Patrocinadors

 1
 2
 3
 4
 5
 7
 9
 

 

                                                                               
       

 
 
 
 
 
 
 

Save

Save

Save

Save

Save